• Trine Kandborg
    Jeg er uddannet dekoratør og blomsterbinder, og i hele mit liv har jeg malet og tegnet. I en periode har jeg modtaget undervisning på Århus Kunstakademi, og af kunstneren Bente Bressendorf. Jeg har undervist i snart 15 år, og mit udgangspunkt i min undervisning er at jeg tror på din idé.  Hvis du vil læse lidt mere om mig, og tjekke ud hvad jeg maler, kan du gå ind på min hjemmeside www.trinekandborg.com  Jeg interesserer mig for mennesker, individualisme og relationer. Jeg er optaget af menneskets måde at udtrykke sig på, vores oprindelse og mangfoldigheden. Når jeg fordyber mig i motiver med ansigter, søger jeg at få det rette udtryk med intensitet og stemning. Mit billedunivers udspringer sig altid i mødet med begivenhederne i den omgivende virkelighed. Jeg arbejder med at fastholde stemninger, og jeg vil gerne male og tegne alt det der ikke kan siges med ord. Det gælder både de værdifulde ting i livet - og alt det vi som mennesker må tage afstand fra og kæmpe imod.  

Kom godt igang med kunstmaling - weekendkursus

På dette kursus tilbyudes individuel undervisning, da vi jo hver især er på forskellige stadier og vores ønsker for hvad der skal være på lærredet er vidt forskellige. Som udgangspunkt maler vi med olie eller akryl i de traditionelle teknikker med pensel + svamp + spartel. Men vores underviser kan godt finde på at komme med nogle vilde og tossede idéer til dit lærred som vil give prikken over i'et.

Hvis du kan sige ja til bare et af flg. punkter:

Du er nybegynder, og er usikker på hvordan man starter Du er øvet, mangler inspiration og har brug for et kickstart til at komme i gang igen. Du ønsker at have tiden og roen til fordybelse
- så er kurset noget for dig

Til kurset skal du medbringe:
Lærred. maling, pensler, alm. skuresvampe - og evt. staffeli hvis du har et - ring endelig hvis spørgsmål.
Du skal også medbringe en lille madpakke og evt. noget at drikke - HUSK ET KRUS :) - the / kaffe laver vi på stedet.

Nummer
192330 - Kom godt igang med kunstmaling - weekendkursus
Første mødegang
lørdag den 19.10.19 kl. 09:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

Bygning Pavillonen Lokale 3, Søndergade 12, 4690 Haslev

Se på kort

Mødegange
2
Almen
DKK 730,00
lørdag den 19.10.19

Kl. 09:00 - 15:00

Med Trine Kandborg

Søndergade 12, 4690 (Bygning Pavillonen Lokale 3)

Se på kort

søndag den 20.10.19

Kl. 09:00 - 15:00

Med Trine Kandborg

Søndergade 12, 4690 (Bygning Pavillonen Lokale 3)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom